House in Wakayama / spray

first_img Area:  275 m² Area:  275 m² Year Completion year of this architecture project SOOTO 2014 Structural Engineering: Architects: spray Area Area of this architecture project Photographs Year:  CopyAbout this officesprayOfficeFollowProductsWoodGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWakayamaJapanPublished on July 20, 2015Cite: “House in Wakayama / spray” 19 Jul 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – MetrisVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ Cross HairlinePartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®SinksThe Splash LabTrough Sink – Monolith A SeriesSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Helmkehof Cultural CenterBathroom AccessoriesBradley Corporation USAWashroom AccessoriesConcrete FloorsSikaDecorative Floor CoatingsMetal PanelsSherwin-Williams Coil CoatingsFluropon® Coating in Thaden SchoolWood Boards / HPL PanelsInvestwoodViroc Nature for Partition WallsMineral / Organic PaintsKEIMMineral Wood Stain – Lignosil®-VeranoDoorsdormakabaEntrance Doors – MAGNEOSinksECOPIXELWashbasin – Light Basin LTBMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/770205/house-in-wakayama-spray Clipboard CopyHouses•Wakayama, Japan Contractor: Japan Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/770205/house-in-wakayama-spray Clipboard Lighting: SONOBE DESIGN OFFICEcenter_img House in Wakayama / spraySave this projectSaveHouse in Wakayama / spray photographs:  Eiji TomitaPhotographs:  Eiji Tomita “COPY” MID Landscape: 2014 Save this picture!© Eiji Tomita+ 26 Share Projects Architect In Charge:Motoki Asano, Motoki AsanoCity:WakayamaCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Eiji TomitaRecommended ProductsWoodAccoyaAccoya® CanalsWoodBlumer LehmannAssembly and Logistics of Wood ProjectsCoffee tablesBoConceptMadrid Coffee Table AD21Text description provided by the architects. The House has been designed for the requirements of living together of two households in Wakayama, Japan. The family consists of four generations of eight people from one year old baby to his great-grandmother. They run a company nearby and have lunch and dinner with everyone, everyday.Save this picture!© Eiji TomitaA large gabled roof which is made of titanium-zinc alloy covers a house entirely, and part of it act as eaves of verandas. Each bedroom is positioned in a checked pattern three-dimensionally. The rest of the inner part of a house is a space which spreads to corners.Save this picture!Ground Floor PlanFour diagonal walls unify them into one and that gives all inhabitants both privacy and a homey atmosphere.Save this picture!© Eiji TomitaThere is nothing decorative in the house. This house has a simple diagram and mazy space together with, so it can feel more expansive and larger than it is.Save this picture!© Eiji TomitaSave this picture!SectionSave this picture!© Eiji TomitaProject gallerySee allShow lessLaka Competition 2015: “Architecture that Reacts”Architecture CompetitionsThis New Stylus Makes Digital Sketching More Intuitive Than EverMisc Share Houses House in Wakayama / spray WA-SO ArchDaily “COPY”last_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *